ELFORDSON Massage Office Chair for Home Office, Executive

ELFORDSON Massage Office Chair for Home Office

ELFORDSON Massage Office Chair for Home Office, Executive Desk Chair 77 cm High Back 150Β° Recliner Tilt Function Padded Swivel, Velvet Blue

  • πŸ’Ίγ€πŒπ€π’π’π€π†π„ πŽπ…π…πˆπ‚π„ π‚π‡π€πˆπ‘γ€‘Relieve your back from the whole day's work. With 2 massage zone & 3 intensity modes, the professional office massaging chairs can ease your back from muscle pressure or back pain. The S-curved backrest design precisely connects 5 regions of the body spine. An exclusive comfy chair at work.
  • πŸ’Ίγ€π‹π”π—π”π‘πˆπŽπ”π’ 𝐕𝐄𝐋𝐕𝐄𝐓 π…π€ππ‘πˆπ‚γ€‘Covered in lush velvet fabric, its unique texture is as enticing to the eye, as its velvety finish is to the touch. Also, it definitely adds style and distinction to your home's interior decoration.
  • πŸ’Ίγ€π–πˆπƒπ„π‘ & π“π‡πˆπ‚πŠπ„ππ„πƒ π…πŽπ€πŒγ€‘With dual padded in the backrest & 6.8 cm-thickened upholstered pad in the seat, the ergonomic office chair with whole-piece molding foam brings you full-day comfort. The wider and taller office executive chairs bring you ultimate ease even if you are strong.
  • πŸ’Ίγ€π€πƒπ‰π”π’π“π€ππ‹π„ πƒπ„π’πŠ π‚π‡π€πˆπ‘π’γ€‘The reclining position is adjustable between 90-150Β°, which satisfied your work, relax and snooze needs. Adjust the seat up or down maximum by 10 cm to set your perfect seat height. The retractable footrest is designed for your relaxation needs. 360Β°swivel for multi-tasking scene convenience.
  • πŸ’Ίγ€π–π€π‘π‘π€ππ“π˜ & π’π„π‚π”π‘πˆπ“π˜γ€‘The desk PC chairs comes with a 2-year friendly warranty. Constructs a stylish chrome base with TUV certified casters, Intertek approved PU leather, SGS approved Gas-Lift system and tilt function can weight up to 150 kg delivering absolute five-star luxury.
SKU: B0C3D35LKG
Weight: 17 kg
Dimensions: 49 x 63 x 112 cm; 17 Kilograms
Brand: ELFORDSON
Model: Archie-bue (Velvet)
Colour: Archie-bue (Velvet)
Colour: Archie-bue (Velvet)

Product Description

3-12
  1. 3-1
  2. 3-2
  3. 3-3
  4. 4-1
12-point massage for back2Ergonomic S-curved design3Wider & higher backrest4Plush velvet fabric4-14-24-45-1
dino-falls-adventure-golf listed on couponmatrix.uklibrio listed on couponmatrix.uknotino listed on couponmatrix.ukthe-sunday-times-wine-club listed on couponmatrix.ukvirgin-balloons listed on couponmatrix.uk365games listed on couponmatrix.uk
dino-falls-adventure-golf listed on couponmatrix.ukTest your swing and enjoy endless laughs at Dino Falls, the adventure golf course that pits your putting skills against 36 daring holes. Besting the many obstacles and challenges that the course offers is very affordable for individuals and groups alike, especially when you have a Dino Falls discount code ready to knock the cost of a day’s fun. Do away with dull greens and pit yourself against history’s mightiest monsters at Dino Falls Adventure Golf.
librio listed on couponmatrix.ukBring the world and its many wonders to life with a personally crafted children’s book from Librio. As experts in introducing children ages one through nine to the many different topics both fictional and informative, a Librio discount code is all you’ll need to give your child their first pieces to read for even less. With the ability to customise each item to look exactly like your child, your kid can get more easily immersed in reading material that appears written exclusively for them. We work hard to find the best discount codes and vouchers for our customers. We search high and low to make sure you're getting the best possible deal on all of your favourite book series. Whether you're looking for children's books or a personalised art print, we've got you covered. So sit back, relax, and enjoy some lovely bespoke literature with your child without worrying about the price. If you’d like something timeless to commemorate the birth of your baby, look no further than Librio’s personalised art print for newborns. Pick the perfect cuddly animal to feature for your kid, then use the best Librio vouchers we have on hand to reduce the cost of this lovely item of decoration. Made from 100% recycled paper, these prints also make great gifts for any eco-conscious parents you know and love.
notino listed on couponmatrix.ukReady for a beauty update? Notino is your go to for the best big name brands in fragrance, hair care and cosmetics. You’ll find bestselling products from the likes of Shiseido, Chanel and MAC at great prices! Make the most of a Notino discount code to save even more on your next cosmetics shop - with prices like these, you can afford to treat yourself to some little luxuries!
the-sunday-times-wine-club listed on couponmatrix.ukThe Sunday Times Wine Club is one of the UK's leading wine clubs, and they're currently offering some amazing deals on vintages across the globe. Take advantage of the newest The Sunday Times Wine Club introductory offers to get an exclusive discount on your first purchase, with limited time offers frequently cutting the cost of a second box when you sign up for a longer subscription. Whether you're a wine aficionado or a casual drinker, The Sunday Times Wine Club has something for everyone. At Groupon, we understand that saving money is important to our customers. That's why we work hard to find the best The Sunday Times Wine Club offers and vouchers, so you can get the wines you want at a price that suits your budget. Don’t forget to sign up for to the brand newsletter either to receive all the latest news and seasonal promotions that’ll bulk out your wine rack on a budget. The Sunday Times Wine Club offers a wide variety of high-quality wines at competitive prices. One of the top-performing vintages is the 2016 ChΓ’teauneuf-du-Pape, which is a beautiful red wine from the RhΓ΄ne Valley in France. This wine is full-bodied and packed with flavors of blackberry, cherry, and spice – so use The Sunday Times Wine Club discount code to get an exclusive price on this beautiful dinner pairing. It's perfect for drinking now or for cellaring, making it ideal for every kind of connoisseur.
virgin-balloons listed on couponmatrix.ukLaunched in 1994, Virgin Balloon Flight's is the UK's favourite provider of hot air ballooning experiences. With over 25 years of expertise and 100 launch sites across the nation, you can trust Virgin Balloon Flight's to take you on a safe and thoroughly thrilling journey. Jump on board with a Virgin Balloon discount code and take flight for a fraction of the price. A fantastic gift for a loved one or simply an exciting treat for yourself, Virgin Balloon will make your ride one to remember.
365games listed on couponmatrix.ukIf you love gaming, you’ll love 365games. As well as all the latest releases for Playstation, Xbox, Nintendo and PC, 365games stocks an awesome range of board and card games, collectable merch, clothing, vinyl and box sets, too. Make the most of a 365 games discount code to save on your next haul - whether you’re after a classic Mario Kart game or want to dress like a diehard Marvel fan, you’ll find the perfect pick; or find an awesome gift for a geeky pal that doesn’t break the bank.